Over ons

Opgestart in 2006

JG Service is een jong en groeiend bedrijf opgestart in 2006 door Geerkens Johan.

Bij JG Service uit Oudsbergen kan u terecht voor alle laswerken van poorten, hekwerken, trappen, leuningen, enz. Omdat alles in ons eigen atelier wordt vervaardigd zijn ook eigen ontwerpen mogelijk om door ons te worden uitgewerkt en gerealiseerd. Ook kan je bij JG Service terecht voor allerhande montage- en onderhoudswerken. Dit voor zowel particulier als industrie. Onze ervaring hierin is zeer ruim. Wij kunnen u helpen met ondermeer ventilatietechnieken, constructiebouw, machineonderhoud tot het opstellen en opvolgen van een smeerplan.

Johan Geerkens

Ruim aanbod in staal en inox.

Wij leveren al uw poorten, hekwerken, trappen, leuningen, bordessen, … vakkundig vervaardigd in ons eigen atelier volledig in samenspraak met uw wensen en ze kunnen ten alle tijden bijgestuurd worden. Ook de plaatsing van de producten wordt door onze eigen mensen uitgevoerd. Al deze producten kunnen behandeld worden tegen roest om een lange levensduur te verzekeren. Hiervoor gebruiken wij 2 technieken:

▸ Thermisch verzinken: de procedure bestaat uit het dompelen van staal in een bad gesmolten zink van 450°C.
▸ Metalliseren en zandstralen: bij het zandstralen wordt er onder hoge druk een stroom van (schurende) korrels op het werkstuk geblazen. Deze korrels verwijderen roest, grove oneffenheden, walshuid en reeds aangebrachte lak van metalen of niet-metalen.

Metalliseren is het aanbrengen van een zinklaag op staal. Deze zinklaag biedt vervolgens een betrouwbare bescherming tegen roest. Het zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak. Het zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuit geschoven. Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en door middel van een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten. Het resultaat is een duurzame corrosiewerende laag en dus zeker aan te raden voor stukken die buiten komen te staan.

Scroll naar boven